EQooder (voorjaar 2020)

eQOODER

Het eerste vierwielige voertuig met nulemissie

€ 21.490,- incl. BTW (10.8kw)

Leaseprijs is: vanaf € 226,- euro per maand

Geboren uit de samenwerking met de Californian Zero Motorcycles, het is het eerste en enige voertuig ter wereld met vier kantelbare wielen en nuluitstoot, een krachtig en sportief voertuig met een verrassend krachtig rijgedrag. eQooder is een betrouwbare nul-emissieoplossing voor woon-werkverkeer voor opwindende rijervaringen, die altijd een perfecte grip op de weg en een hoog veiligheidsniveau garandeert.

Macht

Spannende versnellingen en motorprestaties voor adembenemende ''groene'' avonturen is precies waar het bij eQooder om draait. Uitgerust met een krachtige Z-Force borstelloze motor en Z-Force Li-lon intelligente geïntegreerde batterijen, is eQooder uitgerust met een krachtige 45 kW motor en 110 Nm koppel.

Technologie 

Het is de output van een spannende samenwerking tussen de Californian Zero Motorcycles en Qooder waarbij een Silicon Valley-achtige aandrijflijntechnologie wordt gecombineerd met het Zwitserse ontwerp en de precieze productie. 

Uitrusting

eQooder stelt drie nieuwe prestatie-instellingen voor (eco, sportmodus, en een extra gepersonaliseerde rijmodus). achteruitversnelling en regeneratief remmen, een achteruitversnelling, voor eenvoudiger manoeuvres bij de stop, een 5,6 ''volledig LCD multifunctioneel scherm en een specifiek mechanisch differentieel met dubbele achteraandrijving en Electronic HTS (hydraulisch kantelsysteem).

Vrijheid

Veilige, stressvrije en emissieloze dagelijkse ritten, vooral in gesloten verkeer of gebieden met beperkte toegang tot een bereik van 150 km. Bovendien werkt eQooder samen met EVWAY, de speciale APP van de alle laadstations in Europa, informatie en aanbevelingen.

Unieke technologie 

E-HTS™

Het elektronische HTS™(hydraulisch kantelsysteem), E-HTS™, zorgt voor een veilige en stabiele rijdynamiek, zelfs in de slechtste weg- en weersomstandigheden. Het werkt gelijktijdig op de voorwielen, waardoor precieze ingangen in bochten, stabiel rijden en soepele uitgangen mogelijk zijn. eQooder is altijd in balans, zelfs bij lage snelheden of wanneer u tot stilstand komt, waardoor u uw voeten niet op de grond hoeft te plaatsen. Met de elektronische versie van het hydraulische kantelsysteem is een elektronische kantelblok beschikbaar en wordt geactiveerd door een enkele eenvoudige stuurknop.

Motor

Type Z-Force® borstelloze 75.7R
Extra vermogen 45 kW (60 pk)
Continu vermogen 21 kW (28 pk)
Maximaal koppel 110 Nm
Range 150 km
Secundaire Aandrijving dubbele ketting mechanisch differentieel
Eindoverbrenging Twin tandriem
aandrijfwielen achter tweewielaandrijving
Rijmodus Eco, sport en aanpasbare
regeneratieve vertraging Ja
Achteruitversnelling Ja

Batterijen

Type Z-Force® Li-Ion
Normale capaciteit 7,2 kWH
Laadtijd (80%) 4,0 uur
Laadtijd (100%) 5,2 uur
Max capaciteit 10,8 kWH
Laadtijd (80%) 5,9 uur
Laadtijd (100%) 7,5 uur
Standaard laden vermogen 1,3 kW
Optioneel laadvermogen 6 kW
Laadcontact Type 2

Dimensies

Hoogte 1360 mm (1600 mm met voorruit)
Lengte 2200 mm (2350 mm met topkoffer)
Totale breedte 840 mm
Zithoogte 780 mm
Wielbasis 1580 mm
Spoorbreedte 550 mm
Spoorbreedte achter 450 mm
Stuurhoek 35 °
Leeggewicht 297 kg


Frame

Frame Stalen buizen
Vering Dubbele elektronische HTSTM (hydraulisch kantelsysteem)
Remmen AWBS (remsysteem voor alle wielen) met vier schijven van Ø 240 mm
Banden 110/80 - R14
Verlichting Voor: LED; achterzijde: LED-
paneel 5,6 "volledig LCD-scherm