Nuvion (najaar 2020)

Nuvion

Het nieuwe stedelijke pictogram met drie wielen van slimme mobiliteit

€ 7.799,- incl. BTW vanaf najaar 2020 verkrijgbaar

Leaseprijs is: vanaf € 97,- euro per maand

De nieuwe stadsverhuizer .
Een nieuwe en gedurfde vorm van mobiliteit, een nieuwe productcategorie: LUV, het eerste lichtgewicht stadsvoertuig ter wereld. Aantrekkelijk, pittig en onmiskenbaar. Nuvion is de meester van de stadsomgeving: weven door het verkeer en reizen in en uit de stad.

Ontwerp

Nuvion wordt gekenmerkt door originaliteit en design en wordt gekenmerkt door een frisse en kleurrijke stijl, met harmonieuze proporties en evenwichtige lijnen. Een perfect evenwicht tussen compacte afmetingen, optimale ergonomie en dynamische stijl. Nuvion is klaar om onze steden te veroveren.

Technologie

Koelte en innovatie, met geavanceerde inhoud en revolutionaire technologische functies. Een volledig digitaal paneel aan boord, Keyless Go-systeem, Start en Stop-technologie en een revolutionair elektrisch HTS™ -systeem: aantrekkelijke hightech apparatuur. Nuvion is geavanceerde mobiliteitsoplossingen in een compact formaat.

Pret

Gekenmerkt door een energieke motor en een laag gewicht voor een gewichtsverhouding van de beste in zijn klasse. Nuvion trekt de aandacht met uitbundige rijdynamiek en verrassende prestaties, gecombineerd met een laag zwaartepunt en een lage zadelhoogte, voor indrukwekkende behendigheid en snelheid. Nuvion is gegarandeerd rijplezier.

Veiligheid

Gemakkelijke manoeuvreerbaarheid behendig tempo en optimaal comfort. Met een lichtgewicht van 200 kg, een integraal remsysteem en een driekanaals ABS biedt Nuvion's continue en actieve veiligheid. Balans en stuurprecisie worden ook verbeterd door de 14 '' voorwielen en 13'' achterwielen. Nuvion belichaamt emotie en veiligheid, de toekomst van slimme mobiliteit. 

Unieke technologie

E-HTS™

Het elektronische HTS™ (hydraulisch kantelsysteem), E-HTS™, zorgt voor een veilige en stabiele rijdynamiek, zelfs in de slechtste weg- en weersomstandigheden. Het werkt gelijktijdig op de voorwielen, waardoor precieze ingangen in bochten, stabiel rijden en soepele uitgangen mogelijk zijn. eQooder is altijd in balans, zelfs bij lage snelheden of wanneer u tot stilstand komt, waardoor u uw voeten niet op de grond hoeft te plaatsen. Met de elektronische versie van het hydraulische kantelsysteem is een elektronische kantelblok beschikbaar en wordt geactiveerd door een enkele eenvoudige stuurknop.

Motor

Cilinderinhoud 278 cc
Boring x slag Ø 75 x 63 mm Vermogen 21 kW (29 pk) @ 8000 tpm Koppel 27,4 Nm @ 6500 tpm Primaire aandrijflijn Automatische CVT Secundaire aandrijflijn Tandwielen in oliebad Eindaandrijving Tandriem Aandrijfwielen Achter enkel wiel rit


Dimensies

Height 1151 mm
Lenght 1983 mm
Width 740 mm
Seat height 760 mm
wheelbase 1430 mm
Curb weight ~ 200 Kg
Fuel capacity 12,5L

Frame

Frame Stalen buizen
Vering Voor: Elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem); achter: dubbele hydraulische schokdempers
Remmen AWBS (All Wheel Braking System) met twee voorste Ø 250 mm en één achterste Ø 240 mm schijven
Voorbanden 110/80-R14
Achterbanden 140/60-R13
Verlichting Voor: LED; achterzijde: LED-
paneel Dubbel instrumentenpaneel met dubbel 4,3 "LCD-scherm