eQooder
Vanaf € 21.490
Verwacht voorjaar 2021
Een echte primeur, een ‘world first’

De eQooder heeft adembenemende prestaties, rijden is een genot. Je gaat groene avonturen tegemoet, geheel verantwoord met een Z-Force motor met Li-ion accu, goed voor ruim 60 pk. Je actieradius van emissieloze ritten is 150 km. Fantastisch resultaat voor de schoonste 4-wiel motorscooter. Vanzelfsprekend laad je hem thuis op of onderweg; een speciale app laat je de Europese laadstations zien.

Meer uitrusting

Als de eQooder leverbaar wordt zal deze een upgrade krijgen van het uitrustingsniveau. Je kunt instellingen kiezen voor je favoriete rijmodus, hij krijgt een achteruitversnelling en een multifunctioneel 5,6 inch volledig LCD scherm. Uiteraard ook het E-HTS TM en zelfs een specifiek differentieel voor de dubbele achterwielaandrijving.

Technische vooruitblik

Wat mogen we tegemoet zien bij de eQooder? In elk geval het geavanceerde E-HTS TM systeem (zie onderstaand).
De eQooder krijgt een litium-ion accu. Met een capaciteit van 7,2 kWh (in 4 uur 80% en in 5,2 uur 100% geladen) of een capaciteit van 10,8 kWh (5,9 uur voor 80% en 7,5 uur voor 100%).
De 14 inch lichtmetalen wielen voor en achter blijven en de eQooder weegt naar verwachting 297 kg.

Evolutie in kanteltechniek: E-HTS™

Het elektronische HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem), E-HTS ™, zorgt onder alle weg- en weersomstandigheden voor veilig rijden.
Deze innovatieve technologie werkt op alle wielen, wat optimale rijdynamiek oplevert. Je rijdt altijd stabiel en stuurt uiterst nauwkeurig en neemt elke bocht veilig en feilloos. Het E-HTS TM regelt dat alle wielen gelijkmatig en gelijktijdig kantelen, waardoor er perfecte grip met het wegdek is.
Het werkt gelijktijdig op beide voorwielen en op de achterwielen, waardoor je heel precies een bocht instuurt en soepel en stabiel weer uitstuurt.
De eQooder is altijd in balans; zelfs bij het verkeerslicht hoeven de voeten niet aan de grond. Parkeren en vergrendelen gaat simpel: één knop combineert kantelvergrendeling en handrem.

Contact

  Adres
  • Jules Verneweg 7
  • 5015 BD Tilburg
  • Nederland
  Volg ons op

  Copyright © 2021 QOODER Nederland | Privacyverklaring