Nuvion
Vanaf € 7.799
Verwacht Toekomstig model
Geavanceerde technologie en innovatie

De Nuvion krijgt de nieuwste geavanceerde techniek. Omdat je van Qooder niet anders dan de laatste innovaties gewend bent. Dus mag je hem verwachten met Keyless Go System, Start-Stop technologie en het E-HTS TM kantelsysteem. Allemaal hightech, maar wel in aantrekkelijk compact formaat. Ook aan de actieve veiligheid is gedacht, want de Nuvion heeft een driekanaals ABS remsysteem. Een geavanceerde mobiliteitsoplossing, dus.

Gegarandeerd rijplezier

Om vlot in het drukke stadsverkeer mee te kunnen, gelden specifieke eisen. Met een laag zwaartepunt, lage (zadel)hoogte, 14 inch voorwielen, een 13 inch achterwiel en laag gewicht manoeuvreer je de Nuvion fluitend tussen alle obstakels door. Nuvion belichaamt de toekomst van slimme mobiliteit.

Fun to drive

Met een levendige, krachtige motor en een laag gewicht biedt de Nuvion heerlijke rijdynamiek en verrassende prestaties.
Nuvion belichaamt emotie en veiligheid, balans en stuurprecisie. Dit is de toekomst van slimme mobiliteit.

Evolutie in kanteltechniek: E-HTS™

Het elektronische HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem), E-HTS ™, zorgt onder alle weg- en weersomstandigheden voor veilig rijden.
Deze innovatieve technologie werkt op alle wielen, wat optimale rijdynamiek oplevert. Je rijdt altijd stabiel en stuurt uiterst nauwkeurig en neemt elke bocht veilig en feilloos. Het E-HTS TM regelt dat alle wielen gelijkmatig en gelijktijdig kantelen, waardoor er perfecte grip met het wegdek is.
Het werkt gelijktijdig op beide voorwielen en op de achterwielen, waardoor je heel precies een bocht instuurt en soepel en stabiel weer uitstuurt. De Nuvion is altijd in balans; zelfs bij het verkeerslicht hoeven de voeten niet aan de grond. Parkeren en vergrendelen gaat simpel: één knop combineert kantelvergrendeling en handrem.

Contact

  Adres
  • Jules Verneweg 7
  • 5015 BD Tilburg
  • Nederland
  Volg ons op

  Copyright © 2021 QOODER Nederland | Privacyverklaring