Nuvion
Vanaf € 7.799
Verwacht Voorjaar 2021
Ontwerp

Nuvion wordt gekenmerkt door originaliteit en design en wordt gekenmerkt door een frisse en kleurrijke stijl, met harmonieuze proporties en evenwichtige lijnen. Een perfect evenwicht tussen compacte afmetingen, optimale ergonomie en dynamische stijl. Nuvion is klaar om onze steden te veroveren.

Technologie

Koelte en innovatie, met geavanceerde inhoud en revolutionaire technologische functies. Een volledig digitaal paneel aan boord, Keyless Go-systeem, Start en Stop-technologie en een revolutionair elektrisch HTS™ -systeem: aantrekkelijke hightech apparatuur. Nuvion is geavanceerde mobiliteitsoplossingen in een compact formaat.

Pret

Gekenmerkt door een energieke motor en een laag gewicht voor een gewichtsverhouding van de beste in zijn klasse. Nuvion trekt de aandacht met uitbundige rijdynamiek en verrassende prestaties, gecombineerd met een laag zwaartepunt en een lage zadelhoogte, voor indrukwekkende behendigheid en snelheid. Nuvion is gegarandeerd rijplezier.

Veiligheid

Gemakkelijke manoeuvreerbaarheid behendig tempo en optimaal comfort. Met een lichtgewicht van 200 kg, een integraal remsysteem en een driekanaals ABS biedt Nuvion’s continue en actieve veiligheid. Balans en stuurprecisie worden ook verbeterd door de 14 ” voorwielen en 13” achterwielen. Nuvion belichaamt emotie en veiligheid, de toekomst van slimme mobiliteit.

Unieke technologie

E-HTS™

Het elektronische HTS™ (hydraulisch kantelsysteem), E-HTS™, zorgt voor een veilige en stabiele rijdynamiek, zelfs in de slechtste weg- en weersomstandigheden. Het werkt gelijktijdig op de voorwielen, waardoor precieze ingangen in bochten, stabiel rijden en soepele uitgangen mogelijk zijn. eQooder is altijd in balans, zelfs bij lage snelheden of wanneer u tot stilstand komt, waardoor u uw voeten niet op de grond hoeft te plaatsen. Met de elektronische versie van het hydraulische kantelsysteem is een elektronische kantelblok beschikbaar en wordt geactiveerd door een enkele eenvoudige stuurknop.

Technische specificaties
Motor
Cilinderinhoud
278 cc
Boring x slag
Ø 75 x 63 mm
Vermogen
21 kW (29 pk) @ 8000 tpm
Koppel
27,4 Nm @ 6500 tpm
Primaire aandrijflijn
Automatische CVT
Secundaire aandrijflijn
Tandwielen in oliebad
Eindaandrijving
Tandriem
Aandrijfwielen Achter
enkel wiel rit
Dimensies
Height
1151 mm
Lenght
1983 mm
Width
740 mm
Seat height
760 mm
Wheelbase
1430 mm
Curb weight
~ 200 Kg
Fuel capacity
12,5L
Kader
Frame
Stalen buizen
Vering
Voor: Elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem); achter: dubbele hydraulische schokdempers
Remmen
AWBS (All Wheel Braking System) met twee voorste Ø 250 mm en één achterste Ø 240 mm schijven
Voorbanden
110/80-R14
Achterbanden
140/60-R13
Verlichting
Voor: LED; achterzijde: LED
Paneel
Dubbel instrumentenpaneel met dubbel 4,3 "LCD-scherm
Contact

Adres
  • Jules Verneweg 7
  • 5015 BD Tilburg
  • Nederland
Volg ons op

Copyright © 2020 QOODER Nederland | Privacyverklaring