xQooder
Vanaf € 16.799
Verwacht Seizoen 2021

De eerste light-enduro met vier kantelbare wielen. xQooder wil de enduro-wereld dichter bij alle soorten rijders brengen, zodat iedereen avonturen op onverharde wegen kan beleven, waarbij zowel leuke als behendige rijdynamiek wordt gecombineerd met de veiligheid van vier wielen.

Alles begon met een 24-uurs non-stop off-road motorfietsavontuur-reis door natuurlijke paden en landschappen op een 70% off-road circuit, de Hard Alpi Tour-serie (HAT), een motorfietsevenement geïnspireerd door het off-road motortoerisme.
Bij deze gelegenheid reisde een groep Qooders dag en nacht en passeerde de volgende dag veilig de finish met ongeveer 600 km. Na deelname kwam het Qooder-team op het idee om de perfecte Qooder-aanpassing te bedenkengewijd aan avontuurlijke tourevenementen en off-road terreinen .
Het xQooder-concept is daarom gebrainstormd.

“xQooder haalt het beste in design en stijl uit de Qooder-productarchitectuur, terwijl het plezierige rijgevoel op onverharde wegen versterkt.
Enduro-avonturen en offroad-routes zijn eindelijk voor iedereen toegankelijk met een innovatief en revolutionair voertuig: ergonomie van motorfietsen, een typische flat en slanke enduro-stoel, verstelbaar stuur en lange voetplatforms om aanpassing van de rijpositie mogelijk te maken aan het type terrein waarop het voertuig rijdt, stalen off-road skidplaten en elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem) met Multiroad-technologie.
Bovendien werd de brandstoftank volledig opnieuw ontworpen en naar voren verplaatst, voor de motor, om de voertuigmassa’s te concentreren, de gewichtsverdeling te wijzigen en een wendbaarder uiterlijk te creëren.
Uiteindelijk werd het achtergedeelte afgeslankt met een hoge, taps toelopende staart om lichtheid en strakke lijnen te garanderen. “

Unieke technologie

HTS™

Het elektronische HTS™(hydraulisch kantelsysteem), E-HTS™, zorgt voor een veilige en stabiele rijdynamiek, zelfs in de slechtste weg- en weersomstandigheden. Het werkt gelijktijdig op de voorwielen, waardoor precieze ingangen in bochten, stabiel rijden en soepele uitgangen mogelijk zijn. eQooder is altijd in balans, zelfs bij lage snelheden of wanneer u tot stilstand komt, waardoor u uw voeten niet op de grond hoeft te plaatsen. Met de elektronische versie van het hydraulische kantelsysteem is een elektronische kantelblok beschikbaar en wordt geactiveerd door een enkele eenvoudige stuurknop.

Technische specificaties
Motor
Verplaatsing
399cc
Boring x slag
84x72 (mm)
Vermogen
23,8 kW (32,5 PK) @ 7000 tpm
Koppel
38,5 Nm @ 5000 tpm
Primaire aandrijflijn
Automatische CVT
Secundaire aandrijflijn
Schroefvormige reductietandwielen in oliebad met mechanisch differentieel
Eindaandrijving
Dubbele tandriem
Aandrijfwielen
Achterwielaandrijving
Dimensies
Hoogte
1360 mm (1600 mm met voorruit)
Lengte
2200 mm (2350 mm met topkoffer)
Breedte
840 mm
Zithoogte
850 mm
Wielbasis
1580 mm
Leeggewicht
~ 260 Kg
Brandstoftank
18L
Kader
Frame
Stalen buizen
Vering
Dubbele elektronische HTSTM (hydraulisch kantelsysteem)
Remmen
AWBS (remsysteem voor alle wielen) met vier schijven van Ø 240 mm
Banden voor
110/90-R14
Banden achter
120/80-R14
Verlichting
Voor: LED; achterzijde: LED
Paneel
4 "LCD display
Contact

Adres
  • Jules Verneweg 7
  • 5015 BD Tilburg
  • Nederland
Volg ons op

Copyright © 2020 QOODER Nederland | Privacyverklaring