XQooder
Vanaf € 16.799
Verwacht Toekomstig model
Nog even geduld

Helaas, de XQooder is nog niet leverbaar. We vinden hem echter zo stoer, dat we vonden dat we na het ontwerpen de eerste foto’s gewoon vrij moesten geven!

De XQooder ontstond na deelname met enkele Qooders aan de Hard Alpi Tour: in 24 uur 600 km non stop door de Alpen, waarvan 70% offroad. De Qooders kwamen veilig aan, maar onderweg groeide het besef dat een super-coole light-enduro Qooder heel tof zou zijn.
Ziedaar, de basis voor de XQooder!

 

Echte terreinkunstenaar

Hij is onvergelijkbaar, heeft het robuuste buizenframe voor maximum onverwoestbaarheid en de bewezen kanteltechniek om zelfs op losse ondergrond te kunnen driften. Uiteraard met aangepaste – zelfs verplaatste! – tank, met verstelbaar stuur en verstelbare voetsteunen. Last but not least werd de body aan de achterzijde afgeslankt en kreeg een hoge, taps toelopend spatbord. Het benadrukt de lichtheid en strakke lijnen.
Alle voorwaarden voor een offroad avontuur zijn aanwezig. Een ware terreinkunstenaar, die XQooder. Nu jij nog…

 

Ga je mee?

De XQooder is voor de Qooder engineers dé uitdaging om alles uit design, stijl en techniek te halen.
Hiermee kun je enduro-avonturen en offroad-routes beleven! Ga je daar waar anderen afhaken (mits het mag, natuurlijk). En zoals altijd: gewoon met je autorijbewijs.
De XQooder is innovatief en revolutionair, spannend en ultiem, met het elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem) aangevuld met Multiroad-technologie.

Evolutie in kanteltechniek: E-HTS™

Het elektronische HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem), E-HTS ™, zorgt onder alle weg- en weersomstandigheden voor veilig rijden.
Deze innovatieve technologie werkt op alle wielen, wat optimale rijdynamiek oplevert. Je rijdt altijd stabiel en stuurt uiterst nauwkeurig en neemt elke bocht veilig en feilloos. Het E-HTS TM regelt dat alle wielen gelijkmatig en gelijktijdig kantelen, waardoor er perfecte grip met het wegdek is.
Het werkt gelijktijdig op beide voorwielen en op de achterwielen, waardoor je heel precies een bocht instuurt en soepel en stabiel weer uitstuurt.
De XQooder is altijd in balans; zelfs bij het verkeerslicht hoeven de voeten niet aan de grond. Parkeren en vergrendelen gaat simpel: één knop combineert kantelvergrendeling en handrem.

Contact

  Adres
  • Jules Verneweg 7
  • 5015 BD Tilburg
  • Nederland
  Volg ons op

  Copyright © 2021 QOODER Nederland | Privacyverklaring