Nieuwe rijders krijgen bonus bij keuze voor Qooder

Qooder autorijbewijs b

Met een stevige zomerbonus van € 500,- op accessoires verwelkomt Qooder klanten die het tijd vinden om hun mobiliteit anders, flexibeler in te vullen. Het aantal mensen dat niet meer met bus, trein en tram wil reizen neemt toe. Zij vinden dit niet veilig en willen switchen in mobiliteit. Meestal zal dat terug de auto in zijn en dan groeien de files weer. Qooder is met haar 4-wiel motorscooter een serieus alternatief. Deze rijd je met gewoon autorijbewijs, maar is net zo breed en wendbaar als een motor.

Zaken-Qooder voor flexibeler vervoer-van-de-zaak

Freek Sanders van Well van Qooder Nederland: “In onze organisatie is er een toeloop op Qooders. Vooral van mensen die uit het OV willen, maar vervolgens niet in de file willen staan. Die liever een zaken-Qooder hebben dan een tweede auto. Zowel voor de flexibiliteit – Qooders rijd je met autorijbewijs – als voor de vrije tijd. Meer overstappers naar Qooder betekent minder auto’s in het verkeer. De interesse is groot, merkt ons netwerk. Zakelijk is het ook een goede zet, want de ‘Qooder-van-de-zaak’ is én veel flexibeler én veel goedkoper dan je lease-auto of tweede auto. Je kunt zelfs de BTW aftrekken. Deze zomer krijgen klanten bij aanschaf van een 4-wiel Qooder bij onze Bosch Car Service dealers een zomerbonus ter waarde van € 500,- accessoires.”

OV schrikt mensen af

“Stappen mensen uit – of na de lange thuiswerkperiode niet meer in – het OV, dan zullen files groeien. Ondanks dat er meer thuisgewerkt wordt”, zegt Freek Sanders van Well. “Momenteel zie je de mobiliteit alweer naar 90% van vóór-corona gaan. Dat zijn voor een deel OV-mijders, omdat men het daarin te druk, niet smetteloos en dus niet veilig vindt. Stap je op je Qooder, dan rijd je lekker langs de file. Inclusief weer echt ouderwets deur-tot-deur-vervoer zonder parkeerprobleem. En als het weekend is, staat je coole Qooder klaar voor vrije tijd en vakantietochtjes in eigen land.”

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.