Qooder dealernetwerk groeit naar 12 dealers

qooder

Tilburg – Het gaat snel met Qooder in Nederland. Twee maanden na de fysieke introductie en de samenwerking met garageketen Bosch Car Service, zijn er al 12 exclusieve Qooder-dealers. Dat succes bevestigt Qooders keuze zich, met hun 3- en 4-wiel motorscooters die je met autorijbewijs mag rijden, te richten op ‘de automobilist’ als doelgroep en in Bosch als automotiveketen een medestander te vinden. Het mes snijdt dubbel: Qooder-klanten kunnen terecht bij kwaliteitsbedrijven als dealer en voor die en Bosch Car Service geldt dat zij een mooi aanbod hebben in de mobiliteitsmix.

De afgelopen weken zijn nieuw aangesloten: Autobedrijf Haitsma (Franeker), Bosch Car Service Van Kuyk (Schagen), Autobedrijf De Rijk (Etten-Leur), Bosch Car Service Paul’s Garage (Hilversum), Autoservice Van Bruchem (Zwolle) en BCS Autogroep Amsterdam ZO (Amsterdam). Met dit aantal exclusieve dealers en snelle ontwikkeling gaat Qooder menig motormerk voorbij. De stip op de horizon is marktleider worden.

Focus op automobilist

“We groeien goed, er is veel interesse van Bosch Car Service bedrijven”, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “We kozen en kiezen ervoor ons te richten op de automobilist die een Qooder motorscooter aantrekkelijk vindt. In plaats van een tweede auto te kopen of te leasen vanwege druk spitsverkeer of wantrouwen voor OV en autodelen. Want Qooder mag je met je autorijbewijs rijden, Met de goede samenwerking met Bosch Car Service in Nederland zien we bij steeds meer leden interesse. Wij richten onze pijlen op landelijke dekking, maar we hoeven niet op elke hoek te zitten. Met onze focus op de automobilist is Bosch Car Service de juiste partner. Hun leden die nu exclusieve dealer zijn, en degene die zullen volgen, kennen automobilisten als als technisch hoogstaande bedrijven.”

Hét voordeel van Qooder is dat je deze motorscooter mag rijden met je autorijbewijs (van voor 19-1-2013). De 4-wiels Qooder heeft 4 onafhankelijk geveerde en hydraulisch kantelbare wielen. Een uniek, gepatenteerd systeem dat onderhoudsvriendelijk is en een zeer stabiele en veilige rij-ervaring biedt. Zo combineert de Qooder de wendbaarheid van de motor en de stabiliteit van de auto.

“Je rijdt fluitend langs de file, kunt met één rijbewijs flexibel kiezen tussen auto en Qooder, ervaart fun met elke rit en kunt hem zelfs fiscaal aantrekkelijk leasen”, stelt Freek Sanders van Well.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.