QOODER en JUSTLEASE geven samen ruimte aan motorscootermarkt

just-lease-qooder-nederland-samenwerking-private-lease

Primeur in private lease mogelijkheden

Private lease is in zoveel sectoren niet meer weg te denken. Elke volwassen markt heeft wel zijn eigen private lease optie. Echter niet de motor- en motorscooterbranche. Daar komt verandering in, want JustLease ontwikkelde voor de Qooder motorscooters een private lease optie; samen met importeur Qooder Nederland. Mensen kunnen, bijvoorbeeld in hun mobiliteitsbudget, vanaf nu gemakkelijk voor een Qooder en alle bijbehorende onderhoud kiezen. Een compleet plaatje, dat overbodige zorgen wegneemt. Een perfecte kans voor Qooder en JustLease voor een nog steviger marktpositie door dit nieuwe product.

Toenemende vraag naar private lease

“Qooder houdt er van de boel een beetje ‘op te schudden’”, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “Uit het feit dat onze dealers steeds meer vraag krijgen naar private lease mogelijkheden, blijkt dat de motorscooter voor autorijbewijs populair is. Dat momentum willen we graag gebruiken. Dus toen JustLease aanklopte voor samenwerking – ook zij zagen de groei in onze sector – gingen wij graag in gesprek. Plus dat zij zagen dat steeds meer bedrijven mobiliteitsbudgetten inzetten. Daar past dan behalve een auto nu ook een Qooder in. Waarmee je tijdens de ochtendspits zelfs lekker flexibel bent en parkeren veelal geen probleem is. Onze unieke samenwerking maakt het segment motoren/motorscooters bereikbaar. Zéker nu, net als in elke volwassen markt, met een professionele private lease oplossing.”

JustLease Carculator mogelijkheden uitgebreid

Tom Dwars, general manager JustLease: “Wij houden de samenleving scherp in de gaten. Als we kansen zien, dan bekijken we of daar een nieuw private leaseproduct bij past. Voor motorscooters die je met autorijbewijs mag rijden was er niets. Terwijl die markt groeit. Tijdens onze research zagen we Qooder en hun professionele dealers bij Bosch Car Service bedrijven. Zij zijn daarin uniek; een slimme keuze destijds. En een nieuw segment aanboren met private lease, die pioniersfunctie past ons. Dus grijpen we die graag om het verschil te maken. Wij vinden belangrijk dat je Qooders met autorijbewijs mag rijden en daarom plaatsen we deze private lease vorm simpelweg in de Carculator-reeks. Dus, private lease je Qooder en krijg fun, filevrij deur-tot-deur vervoer en het oplossen van je parkeerprobleem erbij. Met bovendien scherpe leasetarieven. We zijn trots met de primeur van deze private lease vorm. Wie weet smaakt het in deze sector naar meer.”

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.