Qooder sluit in no-time deals met 6 Bosch Car Service garages

Bosch Car service

Tilburg – Na het bespreken en afsluiten van samenwerkingsovereenkomst tussen Qooder Nederland en Bosch Car Service tekenden de eerste weken daarna al de eerste 6 Bosch-autobedrijven als Qooder-dealer. Verspreid over het land zijn dat autobedrijf De Baaij (Nijmegen), Autobedrijf De Jong (Stolwijk), autobedrijf MEBO (Roggel), autobedrijf Van Zessen (Lexmond), autobedrijf Van Kuilenburg (Utrecht) en Bosch Car Service Vermaat (Hellevoetsluis). Zij bijten binnen Bosch Car Service het spits af en hebben de eerste 3-wiel en 4-wiel Qooders voor proefrit en verkoop in huis.

Bosch: Mobiliteit breder trekken

“Het is mooi te zien dat zo snel de eerste autobedrijven in onze keten een Qooder-dealerschap erbij kiezen”, zegt Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Nederland. “Zij herkennen de waarde en kansen van een zo heel ander, modern vervoermiddel in hun showroom. Bovendien sluit de Qooder motorscooter aan bij ons als autobedrijven, want je mag hier met je autorijbewijs (gehaald vóór 19-1-2013) gewoon op rijden. Qooder biedt kwaliteit en past in onze mobiliteitsvisie, waarbij Qooder een aparte plek in de mobiliteitsmix kan innemen. Automobilisten die nooit een motorrijbewijs haalden maar wel het gevoel van vrijheid zoeken, zullen de Qooder absoluut waarderen.”

Kom Qooder-rijden ervaren

“De bedrijven die dealer werden, kunnen hun klantenkring informeren dat zij dé motorscooter die je met autorijbewijs mag rijden in hun showroom hebben”, aldus Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “De nieuwe positie van Qooder in de woon-werk mobiliteitsmix en voor gebruik in de vrijetijd geeft kansen. De autobedrijven gaan mensen uitnodigen een proefrit te komen maken en te ervaren wat Qooder-rijden betekent. Dat kan prima als de auto wordt gebracht voor een onderhoudsbeurt.”

“Wij zijn als importeur verguld dat autobedrijf De Baaij in Nijmegen, autobedrijf De Jong in Stolwijk, autobedrijf MEBO in Roggel, autobedrijf Van Zessen in Lexmond, autobedrijf Van Kuilenburg in Utrecht en Bosch Car Service Vermaat in Hellevoetsluis een Qooder-dealerschap nemen. Wij hopen dat snel meer van hun collega’s volgen, zodat Qooder een begrip wordt bij Bosch Car Service.”

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.