Qooder verovert tijdens exclusieve beurs vele VIP-harten

WhatsApp Image 2021-07-08 at 19.20.06

Opvallende verschijning op MASTERS VERNISSAGE: 

QOODER-in-Gold

Dit jaar stond in de uitvoering als gouden QOODER een bijzonder merk met een zeer opvallende verschijning op de exclusieve MASTERS VERNISSAGE in Hotel OKURA in Amsterdam. Het jonge Zwitserse merk timmerde tijdens de beurs aan de weg en verheugde zich in veel bezoek op de stand en een verrassend grote proefritinteresse.

Customizen kan in allerlei variaties

“Deze QOODER in golden uitvoering geeft aan wat wij kunnen aanbieden met customizing.” Dat zegt dealer Hugo Lijding van Qooder Centrum ’t Gooi. Importeur Freek Sanders van Well ondersteunde zijn dealer bij MASTERS VERNISSAGE: “Tijdens de beurs was er veel belangstelling voor ons jonge merk in het algemeen en de modellen en deze opvallende versie in het bijzonder. Een gouden QOODER zie je dan ook niet alle dagen…”

Hugo Lijding: “Waar het ons om te doen was, was te laten zien dat er zoveel opties qua customizing zijn. Je kunt de QOODER helemaal naar je eigen idee aankleden. Zowel met bijzondere kleuren en kleurpatronen als met diverse accessoires; zoals op een ander model te zien was.”

Autorijbewijs

Freek Sanders van Well: “De 4-wiel QOODER met de gepatenteerde kantelende wielen is een heerlijke allround machine, die je gewoon met autorijbewijs (vóór 2013) mag rijden; net als de 3-wiels uitvoering. Je omzeilt files, je ervaart vrijheid, je bent dankzij meerdere wielen altijd in balans en kunt hem in de stad gemakkelijk parkeren. Leasen is heel aantrekkelijk en stukken goedkoper dan een tweede auto. Eigenlijk verbaasde de interesse op deze beurs ons niet.”

De exclusieve MASTERS VERNISSAGE, zeg maar de MASTERS EXPO – de vroegere Miljonairsfair – in aangepaste, kleinschalige, vorm, vond plaats in Hotel OKURA Amsterdam. Het gehele hotel was omgetoverd tot een exclusieve en intieme ervaring op het gebied van kunst, horloges, juwelen, fashion, food, mobility, wellness, investments en design.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.