Dé Qooder verzekering met
5 jaar garantie

qooder grijs

Sluit nu bij Qooder Nederland onze verzekering met 5 jaar garantie af!

Tot en met 5 jaar garantie, inclusief 2 jaar fabrieksgarantie

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling

100% vergoeding op arbeidsloon

24/7 pechhulp in Nederland

Alle voordelen van de Qooder Polis

Qooder Nederland biedt u in samenwerking met Actua een unieke allrisk verzekering voor uw Qooder. Een nieuwe Qooder wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wij hebben een zeer aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe Qooders, als voor occasions tot en met 5 jaar jong. Lees hier alles over de voordelen.

Qooder_17

Verlengde garantievoordelen

Extra garantie is handig als u onverhoopt stil komt te staan door een defect onderdeel. Dan wilt u natuurlijk het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantiedekking vallen. Met de allrisk verzekering van Qooder heeft u gedurende de looptijd voor nieuwe Qooders én occasions 5 jaar (60 maanden) garantie inclusief fabrieksgarantietermijnen en minimaal 1 maand BOVAG garantie.

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling

Vanaf het moment dat uw Qooder Polis ingaat heeft u 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Qooder of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw occassion.

Normaal gesproken zou u alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dit kan u dus duizenden euro’s voordeel opleveren!

Qooder Motion
05-min

Uitgebreide pechhulp door heel Nederland

Het is heel vervelend als u met pech stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat u met de Allrisk verzekering van Qooder ook kunt profiteren van 24/7 pechhulp service! Of dat nu in uw woonplaats of elders in Nederland is.

100% vergoeding op arbeidsloon en onderdelen

Na het afsluiten van de Allrisk Qooder Polis heeft u bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon en onderdelen/materialen. Dit geldt voor maximaal 5 jaar na de datum van de afgifte van het eerste kentekenbewijs. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

weg-door-bos-cropped

Interesse in onze verzekering?

In onze brochure leest u de belangrijkste voordelen van onze unieke Qooder Allrisk verzekering. Download nu de brochure en leer wat de Qooder polis u te bieden heeft.

Contact.

We horen graag van je om je verder te helpen.