Ontdek welke leasevorm het beste bij jou past

GA JE LEASEN?

Je hebt je perfecte Qooder gevonden en wilt er zo snel mogelijk op rijden.

Liever niet je spaargeld aanspreken? Dan kun je leasen. Liever in termijnen betalen? Kijk dan bij ‘Financieren’. Je kunt voor gedegen advies en al je vragen over zakelijk of privé lease bij ons terecht.

Zakelijk rijden = Leasen = Superlage bijtelling

QOODER VAN DE ZAAK OUDERWETS VOORDELIG

Een auto-van-de-zaak kan qua bijtelling flink in de papieren lopen. Zelfs voor een PHEV of volledige EV moet je bijbetalen. Nee, dan de Qooder-van-de-zaak: dát is ouderwets voordelig zakelijk rijden! Want wat veel mensen niet weten, is dat de bijtelling voor de motor(scooter) van de zaak superlaag is. En vergeet niet, je rijdt je Qooder met autorijbewijs. Dat is dubbel voordeel.

VOORKOM OVERBODIGE KOSTEN

De bijtelling die je moet betalen, wordt berekend op basis van je jaarlijkse kosten. Reken die om naar de kosten per kilometer. Voor de belastingaangifte tel je de privékilometers maal de kosten per kilometer bij je inkomen op; woon-werkverkeer ziet de fiscus niet als privékilometers én je hoeft geen kilometerregistratie bij te houden. Dus je bijtellingsbedrag wordt zó gunstig…

VEEL VOORDELEN

Andere voordelen van de Qooder-van-de-Zaak: je mag 21% BTW terugvragen, je kunt 28% van de netto aanschafprijs bij je belastbaar inkomen optellen (KIA-regeling) én je motorkleding, laarzen, helm, tassen, navigatiesysteem en andere accessoires zijn aftrekbaar. Auto’s zijn van deze regeling uitgesloten! Wil jij nog een auto-van-de-zaak?


ONZE ZAKELIJK ADVISEUR HELPT JE GRAAG OP WEG

Meer weten over het zakelijk rijden van je Qooder? Bel onze zakelijk adviseur voor een persoonlijk advies. Hij vertelt je alles over de financiële en fiscale voordelen van het zakelijk rijden van je Qooder. Je kunt hem bereiken onder: 085 – 400 70 70